HVA ER KRAVET FOR Å VÆRE FRIVILLIG?

Du må være edru på jobb, møte opp presist i ren frivillig t-skjorte og jobbe alle avtalte timer. På frivakta di, ber vi alle om ikke bruke frivilligskjorta selv om den er veldig kul. Det er fordi vi ikke ønsker å se det som ser ut «frivillige» som drikker alkohol.

Vær klar over at du blir fakturert for prisen av et festivalpass hvis du henter festivalpasset, men ikke jobber avtalt antall timer. Vi sørger for at du får vite når du skal jobbe og møte opp, samt at du får arbeidsinstrukser og mat den dagen du jobber. Dersom du ikke kan jobbe, skal du si ifra så fort som mulig.

ER JEG FOR GAMMEL ELLER UNG?

Vi har ingen øvre alder, så lenge du er keen på å gi jernet, er du hjertelig velkomme. Våre frivillige må være over 16 år. Alle jobber på festivalen som bar og publikumsservice krever at du er over 18 år. Det er 22 års aldersgrense på backstagepersonell.

HVA TRENGER VI HJELP TIL

Vi trenger folk til å rigge opp og ned festivalområdet, fiksere, bongselgere, billettsalg, vakter, bartendere, sjåfører, fotografer, sosialemediegerilja og ikke minst som frivilligmamma/pappa. Det er de som passer på at de frivillige har det fint, og husker å ta pauser.

MELD INTERESSE

Om du ikke er skremt av det som står på siden her så ta kontakt med vår eminente Henriette som kan skrive deg opp på frivillige. Vennligst oppgi hva du kunne tenke deg å bidra med.