Her kommer en side med litt praktisk informasjon slik at din opplevelse rundt festivalen blir så optimal som den kan bli. Følger du denne informasjon så vil du få en fortreffelig festival.

Aldersgrense

Det er 18-års aldersgrense på kvelsarrangementene. Alkoholfrie arrangement har fri aldersgrense.

Mat & drikke

Det serveres mat og drikke på festivalområdet. Øl og vin serveres kun på kveldsarrangementene. Der er ikke tillatt å medbringe mat og drikke på festivalområdet.

Miljø og Helse

Vi har over mange avfallsdunker tilgjengelig under festivalen og mange dedikerte frivillige miljøarbeidere som besørger kontinuerlig avfallshåndtering og opprydding underveis. Vi oppfordrer også vårt publikum til å hjelpe oss i dette arbeidet ved å benytte seg av miljøstasjonene på festivalområdet til kildesortering.

Overnatting

I Øksnes finnes det mange overnatningsmuligheter. Alt fra telt i fjæra til hytter og hotel. Det finnes også sikkert husrom hos kjente og kjære som ønsker besøk under disse dagene.

Sikkerhet

Publikumssikkerhet er svært viktig for festivalen. Festivalen har derfor et stort team av egne sikkerhetsvakter. Disse bærer gule vester. I tillegg vil både Røde Kors, Redningsselskapet og politi være tilstede. Vær oppmerksom på at det kan oppstå stort press foran scenene.

Åpningstider

Egen informasjon på hvert enkelt arrangement

Røyking

Det vil være røykepunkter på festivalområdet. Det er ikke lov å røyke nærmere enn ti meter fra scenen. Folk som røyker nært scenen, vil få en vennlig hånd på skuldra og bli henvist til røykepunktene. Overholdes ikke advarsler vil den vennlige hånden be deg om å forlate området.

Betaling

Funksjonshemmede

Det finnes toalett for funksjonshemmede på festivalområdet. Vi har en egen rullestolrampe. Kommunalt ledsagerbevis godtas, så fremst gjesten har festivalpass/dagspass. Ved spesielle behov vedrørende ledsager ber vi om å ta kontakt minst en uke før festivalstart.

BUSS

Det vil bli satt opp shuttlebusser fra Øksnes idrettspark og utover til Nyksund. Veien kommer til å være stengt utover for kjøring med private biler. Buss er gratis, men om du ønsker en heftigere ankomst kan du booke RIB hos Myre ribsafari

Hittegods

Skulle du være så uheldig å miste noe uner Havnedagan så tar du kontakt med en av oss så skal vi hjelpe deg etter beste evne.

Billetter

Billetter bestilles gjennom Tikkio